Wij bouwen MODX websites

Over MODX

Met miljoenen downloads is MODX een van de meest populaire CMS-systemen voor ontwikkelaars, designers en website-eigenaren. De belangrijkste redenen om a sinds onze oprichting van het MODX framework gebruik te maken, zijn de volgende:

Veiligheid

Door de architectuur van MODX zijn MODX websites aanzienlijk minder gevoelig voor beveiligingslekken dan andere systemen. Voor MODX zijn sinds de lancering bijvoorbeeld 28 beveiligingslekken gevonden en gedicht, voor Wordpress zijn dit er 1.399 (Gemeten op 2 November 2017)

Snelheid

In tegenstelling tot systemen als Wordpress is MODX standaard uitgerust met een uitgebreid caching-systeem, waardoor extreem lage laadtijden gegarandeerd zijn.

SEO

De flexibele code van MODX is optimaal ingericht voor het schrijven van semantiche code. Daarnaast biedt MODX een groot aantal tools om de content van de website te optimaliseren voor zoekmachines. Tot slot bevat MODX standaard alle technische voorwaarden voor het ontwikkelen van een zoekmachinevriendelijke website.

Creatieve Vrijheid

Door de loskoppeling van templates van de code zit je aan geen enkele beperking vast qua design, zoals bij andere CMS-systemen wel het geval is.

Geïnteresseerd?

Contact